Switch On kiest voor ondernemingen die de wereld vooruit helpen

Switch On is een ondernemersduo voor mature bedrijven. Nieuwe markten vorm geven door creatief ondernemerschap is onze prioriteit.

Onze centrale waarde is duurzaamheid. Waarom iets ontwikkelen als het niet bijdraagt aan een betere toekomst? 

Actiegedreven, creatieve ondernemer met passie voor innovatieve businessmodellen

Lothar stortte zich als kind al op projecten en handeltjes. In het eerste leerjaar maakte hij bijvoorbeeld papieren latjes die hij dan op school verkocht. In het middelbaar werden dat gsm’s die hij zelf voor een gunstig prijsje op de veilingwebsite eBay had gekocht. Het organiseren van groepsreizen, feesten en opzetten van handeltjes; ondernemen voelt als zijn tweede natuur.

Tijdens zijn studies, heeft hij zijn eerste echte bedrijfje opgestart; Tijdens de winter runt hij “SkiLi” de verhuur van skikleding – en materiaal via e-commerce in België en Nederland. Tijdens de zomer is dat “Festivalking”, verkoop van festivalmateriaal in België, Nederland en Duitsland. Niet sector-gebonden, maar waardegedreven en probleemoplossend blijft hij vooruit gaan.

Uit “Human Districts” – een onderneming die de maatschappij van morgen creëert – groeit “HD Energy”, “EV Home” & “Brusol”: Het democratiseren van zonne-energie door het aanbieden van gratis zonnepanelen. Nadat het laatste bedrijf verkocht is, wil hij zoveel mogelijk problemen oplossen aan een zo hoog mogelijke snelheid. Finaal is zo “Switch On” geboren waar elke drempel wordt weggewerkt. Met Switch On wil hij dit succesverhaal herhalen voor andere duurzame bedrijven. 

Lothar De Keyne foto
Lothar De Keyne / Mede-oprichter

Datagedreven consultant die door onderzoek en testen enkel implementeert wat werkt

Christophe Ballet / Mede-oprichter

Christophe studeerde eerst Marketing aan Hogent en kreeg zicht op de verschillende media die bedrijven inzetten voor marketing. Tegelijkertijd viel het meteen op dat de meeste bedrijven veel meer oog hadden voor het medium zelf dan voor de gebruikers ervan.

Door zijn master opleiding Nieuwe media & maatschappij aan de Universiteit Gent besefte hij dat je echt in de huid van de gebruiker moet kruipen om succesvol te zijn.

Met deze gedachtegang ging hij aan de slag bij AGConsult. Daar leerde hij data verzamelen, verwerken en transformeren tot nieuwe ideeën voor klanten zoals Carglass, Colora, Torfs en verschillende gemeenten. Tegelijk besloot hij ook zijn netwerk te helpen door zijn diensten aan te bieden in bijberoep.

Zo begon de samenwerking met Lothar. Waar ze met Brusol hun eerste geslaagde project samen in de markt zetten. Op minder dan 6 maanden werd Brusol marktleider in de residentiële PV markt in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Met Switch On willen ze dit succes herhalen voor andere bedrijven.

Wij zorgen voor jouw groei

  • Via onderzoek, uitvoering en training helpen we je bedrijf groeien.
  • Verhoogt je omzet via nieuwe producten, nieuwe markten of het optimaliseren van je huidig aanbod.
  • Constructieve sparringpartner die zelf op pad gaat voor meer klanten.

Contacteer ons

Bel ons: +32 9 277 38 42

Maandag – zondag: van 9u00 tot 20u00

Mail ons: info@switchonnow.be

Je hoort binnen de 48 uur van ons.

Spring eens binnen:

Bijenstraat 6C, 9051 Gent